Jogi nyilatkoat

Jelen weboldalt a Web Management Kft. (Cg. 10-09-032916, adószám: 23868353-1-10, képviseli: Fónagy Imre ügyvezető,) 3300 Eger, Knézich Károly utca 28. alatti székhelyű gazdasági társaság üzemelteti.

A webhely megnyitásával Ön elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük, hogy ne használja a webhelyet.

A weboldal tartalmát igyekeztünk a lehető leggondosabban összeállítani. Ez azonban nem érinti az oldal azon jellegét, hogy kizárólag tájékoztató jelleggel működik.

Az oldalainkon olvasható információk kifejezetten azzal a céllal kerültek elhelyezésre, hogy általános jelleggel nyújtsanak iránymutatást és tájékoztatást a deviza hitellel rendelkező természetes és jogi személyek számára, így semmiképpen sem tekinthetők egyetlen konkrét ügyben sem konkrét jogi tanácsnak. Ezt a felhívást oldalainkon, több helyen is következetesen közöljük. Ezért kérjük, hogy ezt a tényt mindig szíveskedjen az oldalaink olvasgatása során szem előtt tartani és az itt kapott információkat ennek megfelelően kezelni.

Ahogy azt oldalainkon szintén több helyen is olvashatja, konkrét ügyben soha nem mellőzhető egy ügyvéd felkeresése, aki nemcsak abban megkerülhetetlen, hogy az Ön szerződésének áttanulmányozását követően kialakítsa az egyedi, Önre szabott stratégiát, de abban is nélkülözhetetlen, hogy egy ilyen típusú perben, valamint a pert megelőzően képviselje az Ön érdekeit a bankkal szemben vagy a bíróságon.

Éppen ezért felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal üzemeltetője, valamint az oldalakon közzétett információkat szerkesztő ügyvédek kizárják mindennemű felelősségüket a közzétett tartalmak szakszerűtlen felhasználásából és konkrét ügyekre történő alkalmazásából eredő károkért.