Rólunk

Azzal a céllal hoztuk létre ezt a honlapot, hogy megpróbáljunk segítséget nyújtani azoknak a bajba jutott honfitársainknak, akik deviza alapú lakás vagy autó kölcsön, ill. lízingszerződéssel rendelkeznek.

Természetesen nem a mi honlapunk az egyetlen, amely az ilyen típusú hitelek törlesztésében szenvedő embereknek szeretne segítséget nyújtani, azonban szilárd meggyőződésünk, hogy a mi oldalainkon keresztül is juthat olyan információhoz az ide látogató, amely másik honlapon nem, vagy nem elég részletesen szerepel, vagy éppenséggel szerepel, de azt ott valamely okból kifolyólag nem sikerült megértenie.

A weblapunkon megjelelő tartalmat, az ott olvasható információkat igyekeztünk olyan – jogban járatlan személyek számára is – „emészthető, könnyen érthető formában” közzé tenni, hogy Ön lehetőség szerint teljes körű információhoz juthasson az adott témában. Sajnos ennek ellenére vannak olyan jogi kifejezések, ill. eljárások, amelyeknél előfordulhat, hogy a közérthetőség csak másodszori vagy harmadszori olvasásra sikerülhet. Kérjük, hogy ez ne kedvetlenítse, és főleg ne tántorítsa el Önt, sajnos a jog gyakran valóban nem könnyen érthető olvasmány.

Természetesen várjuk hozzászólásait és kérdéseit valamint javaslatait, hogy mely részek nem teljesen érthetőek, vagy milyen jellegű kérdésekre szeretne még választ kapni a témában, amelyeket nem talál oldalunkon.

Az oldalainkon olvasható információk és tanácsok ****************** (deviza alapú lakáshitelek) és Dr. Hovancsek Zsolt (deviza alapú autó hitelek) egri ügyvédek munkái.

Őszintén remélem, hogy oldalainkon megtalálja az Ön által keresett információkat, tartalmat, és az Önt sikerrel képviselő ügyvédet. Engedje meg, hogy ehhez, valamint a bíróságon történő sikeres igényérvényesítéshez sok sikert kívánjak Önnek.

 

 

Fónagy Imre ügyvezető

Web Management Kft.